Jan Erik Rasmussen - Oplevelser - Opskrifter - Udstyr - Tips og Tricks

Udvalgte opskrifter
- i pdf-format - lige til at printe ud
Andebryst ovnstegt, med pocherede rødbeder m. m.
Asparges, hvide med vagtelæg
Bruschetta med avocado og ansjos
Russiske pandekager (Blinis med boghvedemel)
Brioche burgerboller
Brioche delebrød
Brioche pølsebrød
Ciabattabrød - langtidshævet
Fennikel Spice Rub
Fransk Æbletærte
Grillspid med kalve-/oksekød (Beef Shish Kabob)
Helstegt rødspætte og søtunge
Kalveschnitzel (wienerschnitzel) med sauce og garniture
Kødboller i krydret tomat-karry sauce
Kødboller i tomatsauce i Libanesisk stil
Krebinetter med flødestuvet spidskål
Kyllingebryst med Morbier - Pasta i gorgonzolasauce
Kyllingefond - Suppe med pasta
Stegt medister, mos, bacontern og rødvinssauce
Svinemørbrad bagt i Fennikel Spice Rub
Mørk kalvefond
Oksemørbradbøf med rødvinssauce
Pommes Anna
Ragu alla Bolognese og Bøf Stroganoff
Ragù di Agnello - lammeragout fra Syditalien
Risotto med svampe
Risotto Milanese med kammuslinger
Rundt madbrød i springform
Salat med Parmaskinke og Vinaigrette
Spaghetti Alla Carbonara - den ægte!
Syltede nye skalotteløg
Syltede rødbeder
Syltet agurkesalat
Tartelet med kylling-svampestuvning
Tournedos Rossini - min version
Ungarsk Gullasch og Skipperlabskovs

Kyllingebryst med Morbier


Kødboller i krydret tomat-karry sauce



© 2023 Jan Erik Rasmussen - contact: jan@janras.dk