Jan Erik Rasmussen - Oplevelser - Opskrifter - Udstyr - Tips og Tricks

Udvalgte opskrifter
- i pdf-format - lige til at printe ud
Andebryst ovnstegt, med pocherede rødbeder m. m.
Asparges, hvide med vagtelæg
Bruschetta med avocado og ansjos
Russiske pandekager (Blinis med boghvedemel)
Fennikel Spice Rub
Fransk Æbletærte
Grillspid med kalve-/oksekød (Beef Shish Kabob)
Kalveschnitzel (wienerschnitzel) med sauce og garniture
Kødboller i krydret tomat-karry sauce
Kødboller i tomatsauce i Libanesisk stil
Kyllingebryst med Morbier - Pasta i gorgonzolasauce
Kyllingefond - Suppe med pasta
Svinemørbrad bagt i Fennikel Spice Rub
Mørk kalvefond
Ragu alla Bolognese og Bøf Stroganoff
Ragù di Agnello - lammeragout fra Syditalien
Salat med Parmaskinke og Vinaigrette
Syltede nye skalotteløg
Syltede rødbeder
Syltet agurkesalat
Ungarsk Gullasch og Skipperlabskovs

Kyllingebryst med Morbier


Kødboller i krydret tomat-karry sauce



© 2023 Jan Erik Rasmussen - contact: jan@janras.dk