Jan Erik Rasmussen - Oplevelser - Opskrifter - Udstyr - Tips og Tricks

Udvalgte opskrifter
- i pdf-format - lige til at printe ud
Andebryst ovnstegt, med pocherede rødbeder m. m.
Asparges, hvide med vagtelæg
Bruschetta med avocado og ansjos
Russiske pandekager (Blinis med boghvedemel)
Ciabattabrød - langtidshævet
Fennikel Spice Rub
Fransk Æbletærte
Grillspid med kalve-/oksekød (Beef Shish Kabob)
Kalveschnitzel (wienerschnitzel) med sauce og garniture
Kødboller i krydret tomat-karry sauce
Kødboller i tomatsauce i Libanesisk stil
Krebinetter med flødestuvet spidskål
Kyllingebryst med Morbier - Pasta i gorgonzolasauce
Kyllingefond - Suppe med pasta
Svinemørbrad bagt i Fennikel Spice Rub
Mørk kalvefond
Oksemørbradbøf med rødvinssauce
Ragu alla Bolognese og Bøf Stroganoff
Ragù di Agnello - lammeragout fra Syditalien
Risotto med svampe
Rundt madbrød i springform
Salat med Parmaskinke og Vinaigrette
Syltede nye skalotteløg
Syltede rødbeder
Syltet agurkesalat
Ungarsk Gullasch og Skipperlabskovs

Kyllingebryst med Morbier


Kødboller i krydret tomat-karry sauce



© 2023 Jan Erik Rasmussen - contact: jan@janras.dk