Jan Erik Rasmussen Vin- og Spiritusinformation

Calvados
Flaskerne er bedømt efter det internationale 20/20 point system, som er nuanceret og sammenligneligt med andre vinsmageres pointgivning.
  Navn / Årgang Forhandler Pris Smagsnoter

Christian Drouin

www.calvados-drouin.com

Calvados Pays d'Auge
Marquis de Saint-Loup
Vieille Réserve

En blanding af Calvados lagret tre til fire år i egetræsfade.

Calvados Pays d'Auge
Marquis de Saint-Loup
Vieille Réserve
er en ren æblecalvados.
Løgismose Vin
loegismose.dk
395,- Smagt november 2019
16/20 point

I duften masser af modne lyse æbler, men også henkogte æbler, lidt karamel, nødder og noter fra fadlagringen.
Temmelig sprittet. Mellemfyldig og med lang eftersmag - spritten varer længst.

Denne Calvados var indkøbt som en "entry-level" Calvados, det vi på dansk kalder "til madbrug", men denne Calvados har kvaliteter der rækker langt ud over dette.

Famille Dupont

www.calvados-dupont.com

Calvados Hors d'Age

En blanding af Calvados lagret ca 6 år i egetræsfade og er en ren æblecalvados.
Sigurd Müller Vinhandel
www.smv.dk
375,- Smagt december 2020
15/20 point

God duft af modne æbler, let bitre valnødder og noter fra fadlagringen.
Temmelig sprittet. Kraftig smag med lidt bitterhed og noter af træ. Velafballanceret syre-sødme forhold. Mellemfyldig og med lang eftersmag.

Denne Calvados var indkøbt til madbrug.


© 2020 Jan Erik Rasmussen - contact: jan@janras.dk